Leverantör av möbler, kunskap och upplevelser

Välkommen till CADIFORM

På denna hemsida vill vi gärna visa de möjligheter och fördelar ni har genom att samarbeta med oss. Vi har samarbetat med pedagogisk personal på förskolor och skolor, samt med inköpare, arkitekter och entreprenörer i snart 20 år.

Vi är en svenskägd verksamhet och är totalleverantör av möbler. Vi samarbetar med flera tillverkare i både Sverige och Danmark. Det betyder, att vi kan kombinera våra erfarenheter med den senaste kunskapen om barns beteende med dessa företags produktutveckling.

Möbler till förskolor och skolor

– anpassad inredning

Möbler i förskolor och skolor är en viktig del av grunden för goda utvecklings- och inlärningsmiljöer. Med CADIFORM får du en samarbetspartner som levererar kvalitetsmöbler. Med kvalitet menar vi möbler som håller för användning. Som bidrar till att både barn och vuxna kan fungera i ett långt arbetsliv. 

De skall vara snygga och inspirerande att se på, även om de är funktionella. I samarbete med våra erfarna representanter kan du få en lösning, som är anpassad efter era behov. Vi erbjuder också inredningshjälp för bästa möjliga utnyttjande av era lokaler.